Zinderende Zaterdag

2012

Mede carnavalsvierders

Het carnavalsseizoen gaat alweer bijna van start en daarom een goed moment om diverse dingen nog even onder de aandacht te brengen. In ons Schorsbos Kabinet is nog steeds een vacature open voor Minister van Begin en Eind. Zolang deze vacature nog niet is gevuld zullen de activiteiten op een andere manier geregeld moeten gaan worden. Onder dit ministerie valt ook onze ZINDERENDE ZATERDAG.

Daarom zijn wij ook naarstig op zoek naar een club, muziekske of mix van diverse clubs en muziekskes om deze dag meer kleur te gaan geven. Onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar mensen die in ons Schorsbos nog niets organiseren en hier hun schouders onder willen zetten. Gooi het in de groep bij jullie achterban, zet het op de agenda voor je volgende clubvergadering.

Mochten jullie meer informatie willen of nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Voor ideeën en suggesties staan wij ook open. Je kunt ons bereiken via willyenrita@versatel.nl en natuurlijk zie je ons ook op het 11-11-11 bal.

Ministers van Verenigingszaken
Gijs Dortmans en Rita Russens

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?