Seniorenavond

2010

Carnaval voor Schorsbosse Senioren

Beste Schorsbosse 55 plussers. Het is u vast niet ontgaan, carnaval in Schijndel bestaat 55 jaar! En dat wil Prinsenclub "de Hopplukkers" graag met alle Schorsbossers vieren. Voor de senioren in ons Schorsbos is er een speciale avond georganiseerd met een bijzonder leuk en gevarieerd programma. Onder andere komen: de Distelstars u vermaken samen met de Zangeres zonder Naam, een heuse katholieke tonproater Pastor Piet weet het een en ander over uw parochie te vertellen, René Ulehake brengt uw voetjes van de vloer, en nog veel meer. Gewoon ouwerwets gezellig.

Alle KBO´s hebben hun uitnodiging al ontvangen maar ook niet georganiseerde ouderen zijn van harte welkom in de Jubeltent op het Jet Geerkesplein bij het Spectrum. De toegang is gratis, er zijn voldoende zitplaatsen aanwezig en de dansvloer is vrij voor wie het wil.

De heen- en terugreis hoeft geen probleem te zijn want er zijn luxe bussen die zorgen voor vervoer. Om 18:30u kunt u gratis instappen: aan de kerk aan de Boschweg, de Geut in het Wijbosch en de Vink in de Hoevenbraak. Graag hiervoor telefonisch aanmelden op nummer 5432210 of via e-mail c55@hopplukkers.nl .

Het hele programma duurt van 19:00u tot 22:30, en ja: de tent is verwarmd in deze koude dagen. Dus alle reden om deze avond niet te missen, want velen van u hebben Schorsbos gemaakt tot wat het nu is. En dat mag gevierd want: Schorsbos gi mi goud en hout over de grens!

Gère zien we dan öllie allemoal, pas dan worrut een skôn fisje.

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?