Kolderiek

2014

2013

2012

2011

2010

Kolderiek Oktoberfest

Vrijdag 28 februari organiseren De Geinstampers om de carnaval in te zegenen een kolderieke avond. Thema van dit jaar is Oktoberfest. Iedereen kent deze bierfeesten wel die in de maand oktober worden gehouden, nou dit gaan we nog eens dunnetjes overdoen in Schorsbos en wel in de spiegeltent van Jansen en Jansen op de mert in de schaduw van de kerk.

Reeds 8 deelnemers hebben hun medewerking toegezegd en opgeven is nog steeds mogelijk via geinstampers@kpnmail.nl. Alle acts zijn welkom, het hoeft niet met live muziek maar mag natuurlijk wel. Wel graag een knipoog naar het thema in de act verwerken. Op de avond zelf hebben we een verrassingsoptreden.

De nummers een, twee en drie worden beloond met fantastische prijzen, en zullen wederom door een vakbekwame jury worden beoordeeld. We zien jullie graag allemaal vrijdag de 28e in de spiegeltent waar we om 20.11uur starten met het programma.

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?