Kinderliekusfist

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

18e Kinderliekusfist

Het zit er weer op, het 18e Kinderliekusfist was wederom een daverend succes. Op zondag 2 februari streden in een bomvol Citytheater 10 groepen superenthousiaste kids om de grote wisselbokaal. De jury had er een flinke kluif aan om uit al deze originele acts een winnaar te kiezen maar het is ze uiteindelijk gelukt.

De 4e prijs werd gewonnen door de scholen Regenboog, Vossenberg, Heijcant en de clubs Bizzi, Rana’s, Geinkids en Alico. Vervolgens was BS de Kring op de 3e plaats geŽindigd. Maar de echte klapper viel dit keer op BS de Beemd. Zij namen de 2e prijs in ontvangst met hun onderbouwgroep, verkleed als varkentjes omringden ze onze prins Willem d’n Twidde en zongen ze hem en ons toe over het feit dat ze zo lang op hem hadden gewacht en nu zo blij zijn met hem als onze SkÍndelse prins.

De eerste prijs was dik verdiend gewonnen door de bovenbouw van BS de Beemd, met hun lied overtroffen ze iedere andere deelnemer. De kinderen zongen "Ho,Hu! We zijn ut nou echt zat" waarmee er gedoeld werd op het pesten, het moet maar eens gedaan zijn met dat getreiter, was het motto.

BS de Beemd, Hartelijk Gefeliciteerd met jullie 1e prijs.

Namens de commissie, allemaal bedankt weer en tot volgend jaar maar weer.

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?