Elfelfbal

2011

11 jaar Kroegentocht

We schrijven het jaar 2001. Een aantal enthousiaste Schijndelnaren besluit tot het oprichten van carnavalsvereniging Honger & Dorst. Al eerder werden er succesvolle - maar officieuze - kroegentochten georganiseerd door de groep, wat hen deed besluiten het in een "formeler" (carnavals)jasje te steken. We zijn inmiddels toe aan het elfde jaar, een mijlpaal!

Honger & Dorst, dat resideert in Tapperij de Beurs, is inmiddels niet meer weg te denken uit het Schijndelse carnavalsleven. Naast diverse activiteiten is carnavalsmaandag traditioneel gereserveerd voor de kroegentocht. Deze tocht der tochten mag worden gerekend tot de grootste (en zonder meer gezelligste) van Schorsbos. Een even in het oog springende als ludiek evenement is het bierpulschuiven op dinsdag. Ingrediënten? Een meterslange baan, competitie met dubbel nok oud en schuif-off methode, pullen met bier en een uitzinnig deelnemersveld!

Voor deze elfde keer zal Honger & Dorst er weer alles aan doen om het "feest der zotten" tot een geweldig feest te maken. Meer informatie over het programma van Honger & Dorst zal binnenkort bekend worden gemaakt. Houdt hiervoor www.tapperijdebeurs.nl in de gaten.

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?