Carnaval Wijbosch

2014
2013

Leut in de Geut

Het afgelopen jaar is er flink uitgepakt, om het carnaval in Wijbosch te behouden. Ook dit jaar is het op maandag- en dinsdagmiddag weer "Leut in de Geut". Gezellig carnaval vieren in de Geut in Wijbosch. Het afgelopen jaar was er in de gymzaal een groot springkussen voor de kinderen en muziek van de DJ’s van Figaro Roadshow met een dansvloer en een groot podium voor allerlei leuke acts en optredens.

Naast optredens van artiesten en ballonnenclowns, kregen we bezoek van de winnaars van ’t Liekufist en natuurlijk van de Prinsenclub. Voor alle kinderen was er een GRATIS kaart voor de minibar. De kaart was tevens een lotje voor de loterij met leuke prijzen. Voor de allerkleinste tot 5 jaar was er een heerlijke rustige ruimte waar naar hartelust gekleurd en gespeeld kon worden. Ook was hier een heus verkeersplein waar door alle kinderen volop gebruik van werd gemaakt.

Een jaarlijks terugkerend hoogtepunt is ongetwijfeld de afsluiting met de hilarische stoelendanswedstrijd voor jong en oud. Daarnaast was er uiteraard ook voor de interne mens gezorgd. Naast drank aan de bar was er een aparte hoek waar soep, broodjes en snacks konden worden genuttigd. Alles onder een dak, zodat je gewoon gezellig kan blijven carnavallen met aantrekkelijke consumptieprijzen.

Ook dit jaar gaan we weer groots uitpakken met veul leut in de Geut. Na een goede start willen we er ook dit jaar weer twee gezellige dagen van maken. Het wordt zeker weer net zo gezellig als het afgelopen jaar.

Gu komt toch zeker ok noar leut in de geut?!

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?