Boerenbruiloft

2014

2013

2012

2011

2010

2007

2006

Boerenbruiloft

Prins Harrie d´n Derde zal Schorsbos dit karnavalsseizoen voorgaan in de feestelijkheden die vanaf nu georganiseerd zullen worden en dat zijn er héél wat.Een belangrijke gebeurtenis jaarlijks op karnavals dinsdag is hiervan traditioneel de Boeren Bruiloft,georganiseerd door leden van de Hoge Raad en de Mauwperen.

Elk jaar weer weet deze kommissie beslag te leggen op een paar enthousiaste mensen die graag willen fungeren als bruid en bruidegom op deze dag die door velen wordt gezien als een van de meest gezelligen,zó gezellig zelfs dat Burgemeester Opsteegh het afscheid van zijn Ambt met drie maanden heeft uitgesteld om persoonlijk als ambtenaar van de Burgerlijke Stand het echtpaar in de "onecht" te verbinden.

Het is dan ook een bijzonder paar dit jaar. Erg kleurrijk allebei en druk met allerlei zaken,niet alleen op karnavalsgebied, al is het wat de bruid betreft (wonend in het buitengebied) af en toe wel een bende rond en in het huis,maar voor de kommissie was het reeds tijdens de kennismaking bij het zogenaamde "verlovingsfeest" glashelder dat ook nu weer de juiste keuze was gemaakt.

En nu dus raden wie dit zijn en op die manier een uitnodiging te verdienen om het feest als gast te kunnen bijwonen. Tijd zat dus om samen wat rond te neuzen en te koppelen.Ook leuk,want hieruit komen ieder jaar weer de mooiste koppeltjes te voorschijn.

Oplossingen stuur je naar mhvervoort@home.nl

Ook zijn er jaarlijks veel mensen die een Boerenbruiloft met alles erop en eraan zowiezo leuk vinden en hiervoor hun beste pak voor den dag halen.Deze mensen kunnen een plaats reserveren bij Harrie van Herpen (harrievanherpen@hotmail.com) of Henriette van Engelen en dat is (henrietteenwim@hotmail.com).

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?