Boerenbruiloft

2014

2013

2012

2011

2010

2007

2006

Boeren bruidspaar deel 3

Het schijnt toch moeilijk te zijn om te raden wie op karnavalsdinsdag het paar zullen gaan vormen die door de burgemeester in de onecht zullen worden verbonden. Het paar zelf heeft er natuurlijk de grootste schik in en dat is vanzelfsprekend want voorpret hoort nou eenmaal bij ieder feest en zeker bij een bruiloft.

Het toeval wil nu dat bij nader onderzoek blijkt dat de aanstaande bruid net als haar voorgangster van schilderen, maar ook andere kunstvormen haar grootste hobby maakt. Sporten doet zij ook graag maar niet om daar prijzen mee te winnen. Fietsen bijvoorbeeld (de Elfstedentocht) en wandelen, vooral dit laatste. Ook samen met haar man kan ze deze sport beoefenen en hier blijkt vooral uit hoe volgzaam (een ware bruid eigen) zij is. Om haar man te volgen kan geen afstand te groot zijn. De Vierdaagse is daarbij slechts een peulenschilletje en het doel ligt wel eens ooit tot ver over de grenzen.

Van de bruidegom is bekend dat hij zijn verworven kennis heeft opgedaan buiten de Schijndelse grenzen. In het lager en voortgezet onderwijs was voor hem hier geen eer te behalen. Slaag wel, met de schoolbel zelfs en liefdevol les kreeg hij alleen van Jet Geerkens. Als student en groot uitgaander liet hij zich in een Schijndels café samen met zijn vriend aan een meisje voorstellen als cameraploeg van de Miss Universe verkiezingen. Hij trouwde met haar en ze hebben intussen 3 kinderen. Een durfal dus, die tijdens een groot jubileum enkele jaren terug ten tonele verscheen als ballet-danseresje!

Het moet nu niet moeilijk meer zijn.Volgende week weten we het.

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?