Boerenbruiloft

2014

2013

2012

2011

2010

2007

2006

WIE VORMEN HET NIEUWE BOEREN BRUIDSPAAR?

Er wordt sinds vorige week in vele kringen al druk geredeneerd wie in februari als Boeren bruidspaar zullen gaan functioneren maar de juiste oplossing is nog niet gevonden en daarom worden ook deze week weer een paar tipjes van de sluier opgelicht om de geinteresseerden een handje te helpen.

Zo werd de bruidegom omschreven als iemand met een vooraanstaande funktie bij V&D en daarvan is niets overdreven.Zijn huidige echtgenote staat in zijn kring van vrienden en kennissen bekend als "een echt dametje".

Organiseren is de bruidegom ook niet vreemd en zo is onder meer van hem bekend dat hij mede aan de wieg stond bij het ontstaan van een bekend karnavalsgezelschap,bestaande uit voornamelijk de kinderen van een der eerste karnavalsclubs uit Schorsbos.In latere jaren werden de meisjes hier geroyeerd.

Van de bruid is niets dan goeds bekend. Zij is als Moeskrabber van geboorte via haar huwelijk al bijna 40 jaar een fervent aanhangster van het Schijndels Karnaval. Naast haar muzikale talent heeft zij ook haar vaardigheden in de schilderkunst. We zullen het hier eventjes bij laten en wachten de oplossingen rustig af.

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?