Boerenbruiloft

2014

2013

2012

2011

2010

2007

2006

Wie zullen dit straks zijn?

De kommissie Boeren Bruiloft is er ook dit jaar weer in geslaagd om een tweetal enthousiaste mensen te vinden die samen het paar gaan vormen dat op karnavalsdinsdag in de onecht verbonden zal worden.

Geen moment van twijfel was er bij allebei en hun enthousiasme bleek ook nog eens tijdens de officiele kennismaking (de verloving dus)daags voor 11-11 ten huize van voorzitter Harrie van Herpen.

De voorbereidingen voor deze Hoogtijdag kunnen met een gerust hart worden aangevangen.Zoals gewoonlijk zullen de namen van bruid en bruidegom tot eind december geheim worden gehouden,maar we zullen door het geven van enkele cryptische omschrijvigen een enkel tipje van de sluier oplichten om belangstellenden enigszins te helpen de ware personen te ontdekken. Onder de juiste oplossingen wordt een toegangsbewijs verloot om als gast bij dit feest te worden uitgenodigd.

Een tip voor wat betreft de bruidegom is bijvoorbeeld: Hij is van huis uit een fervent karnavalsvierder en daarbij tevens lid van een bekend blaasorkest.Hij lijkt wel een koele kikker maar diegenen die wel eens een bezoek brengen aan V&D ,waar hij een hoge functie bekleedt zullen een ander beeld van hem hebben.

Ook het bruidje is zeer karnavalsminded en vooral liefhebster van muziek en dan vooral live-optredens.Zelf speelt zij al ruim 20 jaar in een bekend Schijndels ensemble. Ook voor haar is in het dagelijks leven een hoge functie weggelegd,al is dit niet in een fabriek of warenhuis maar meer bij de mensen thuis.

We zullen het voorlopig hier even bij laten en wensen U succes bij de oplossing.

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?