Boerenbruiloft

2014

2013

2012

2011

2010

2007

2006

De Boerenbruiloft

Het boerenbruidspaar, gevormd door Els Peynenburg en Pieter van den Berg, beleeft momenteel een aantal rustige weken. De uitnodigingen aan hun gasten zijn immers begin januari de deur uitgegaan en dan is het voor het bruidspaar gewoon afwachten wat komen gaat op hun grote dag, de laatste dag van karnaval, dinsdag 4 maart.

De zorgen voor hun feest liggen namelijk vooral bij het organiserende comité maar ook die hebben alles tot in de kleinste details geregeld en zoals het er naar uitziet wordt er ook door de betrokken families en vrienden en kennissen en andere genodigden druk geoefend en gerepeteerd om hun dag en natuurlijk ook van hen die op die dag het feest bezoeken,tot een onvergetelijke te maken.

Het totale programma vanaf de boeren koffietafel ’s morgens tot aan de afsluitende receptie in de Spiegeltent ziet er nu al zeer aantrekkelijk uit. Héél misschien is er nog wel een plaats te bemachtigen bij de koffietafel en daarvoor kun je het beste even een mailtje sturen naar harrievanherpen@hotmail.com daar kun je dan ook meteen bestellen.

Een uitgebreid verhaal over het hoe en waarom van de boeren bruiloft staat over enkele weken in de karnavalskrant.

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?