Boerenbruiloft

2014

2013

2012

2011

2010

2007

2006

BOEREN BRUIDSPAAR BEKEND

De echte voorbereidingen voor de boeren bruiloft op 8 maart a.s. kunnen vanaf nu echt beginnen.Het bruidspaar is bekend en zal voor velen echt een verrassing zijn ,gezien de vele inzendingen met diverse koppelingen. In de omschrijvingen werd aangegeven dat het een kleurrijk paar zou worden en die omschrijving klopt als een bus.

De naam van bruidegom TWAN VISSERS is immers al jarenlang verbonden aan INTERKLEUR. Het kleurige van de bruid zit ´m in het feit dat zij niet alleen prachtige schilderwerken vervaardigt maar in dit vak ook kursussen verzorgt.Haar naam?:MARIA KEMPS,echtgenote van Hans Peterse Nobbe.

Dat beiden een muzikale achtergrond hebben blijkt uit het feit dat Twan niet alleen lid is van de Drumfanfare van de Koninklijke Harmonie maar daarnaast óók van de bekende Band TOEMAR,terwijl Maria haar partij meeblaast bij de BLOASBENDE.Vandaar dat de omschrijving hierbij aangaf dat het bij haar in het buitengebied (Oetelaarsestraat)soms wel een bende was.

De uitspraak van Maria dat zij het GEK vond dat niemand haar nog had geraden slaat op haar lidmaatschap van de organisatie "GEK" van Ellen Kooymans waar men voor speciale gelegenheden kunstenaars kan inhuren voor het op doek vastleggen van een feest of gebeurtenis.

Voor Twan was nog een extra tip die sloeg op zijn museum en dat museum is al tijdenlang rond karnaval gevestigd in en rond zijn zaak aan de Molenstraat.

Voor Rein en Annemie van Uden waren deze aanwijzigingen voldoende en zij waren het die als eerste deze oplossing instuurden.Hun uitnodiging ligt klaar.

Dat zijn ze dus,Twan Vissers en Maria Kemps en nou dus aan de slag om er op 8 maart een geweldige dag van te maken en dat zal ongetwijfeld gaan lukken. Mocht U niet tot de familie of vriendenkring behoren maar toch dolgraag genieten van een echte Boeren Bruiloft nodig dan eenvoudig Uzelf uit .Gewoon even e-mailen naar Harrie van Herpen (harrievanherpen@hotmail.com) of Henriette van Engelen (henrietteenwim@hotmail.com).

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?