Boerenbruiloft

2014

2013

2012

2011

2010

2007

2006

Boerenbruiloft


De voorbereidingen voor de Boerenbruiloft op Carnavalsdinsdag 8 maart a.s. verlopen voorspoedig. Voor bruid en bruidegom mag het feest morgen al beginnen, zij zijn er klaar voor. De uitnodigingen naar familie, vrienden en bekenden zijn de deur uit en hun aanhang van weerszijde is volop bezig met alles wat er zoal aan te pas komt bij het vieren van een feest als dit. Voor- en tegenstanders repeteren hun toespraken want iedereen moet er op zo′n dag het zijne van kunnen zeggen. Niet geheel toevallig zijn de achterbannen van het bruidspaar blaasorkesten en dat komt de sfeer altijd ten goede. Ook zij zijn volop bezig met het samenstellen van hun repertoire.

Buttons

Kortom, alles verloopt naar wens, maar mocht er nog iemand zijn die geen uitnodiging heeft ontvangen, dan geen nood, er zijn altijd nog buttons beschikbaar voor de echte liefhebbers van de Boerenbruiloft met zijn ouderwetse Brabantse koffietafel en de gezellige sfeer er omheen. Neem hiervoor even contact op met Harrie van Herpen (harrievanherpen@hotmail.com) of met Henriëtte van Engelen (henrietteenwim@hotmail.com).

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?