Gewoon Doen

2013 - Think Pink

2012 - Rodeo

2010 - Bierfietsen

Sensation Pink

Carnavalsclub Gewoon Doen organiseert op 8 februari, de vrijdag voor carnaval, het feest "Sensation Pink". Dit feest staat volledig in het teken van de kleur roze. Daarnaast wordt de avond van muziek voorzien door een DJ, gevuld met diverse led-artikelen, lasers, freaky glasses en bovendien een rad waar van alles op te winnen valt. Een spetterend feest voor de jongeren in Schijndel. Nieuw dit jaar is het feit dat Carnavalsclub Gewoon Doen middels dit evenement geld op probeert en natuurlijk gaat halen voor het goede doel. Zij heeft gekozen voor het goede doel "Stop Aids Now" omdat deze een dochterorganisatie hebben genaamd "2Pink".

Tijdens deze avond probeert de carnavalsclub naast het vanzelfsprekende feesten, een bijdrage te leveren aan de wereldwijde strijd tegen HIV en Aids. Iedereen is van harte welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugd en hoe groter de opbrengst voor "Stop Aids Now". U kunt om vrijdag 8 februari vanaf 20.00 uur meefeesten tijdens deze 1e editie van Sensation Pink in Cafe ’t Zuid te Schijndel.

Alvast bedankt, CC Gewoon Doen

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?