Prins Willem d’n Twidde

Hallo mijn naam is Willem, prins Willem d’n twidde wel te verstaan. Ik zal mijn eigen is efkes voorstellen aan de schorsbossers en schorsbosserinnekes die mij nog niet kennen.

Ik ben geboren en getogen in Schijndel en woon al heel mijn leven aan de Houterdsedijk in skon Schijndel! Wij, Jolanda en ik, runnen een varkensbedrijf. Dit bedrijf hebben we in 1997 overgenomen van mijn ouders die nu langs ons wonen. Ook hebben we 3 kinderen waarvan de oudste nu 22 is, Joost. Dan komt ons Inge, 20 lentes, en onze jongste Lotte, nu 18 jaar jong.

Toen mij gevraagd werd of ik pins carnaval wilde worden was ik wel verrast, want er was al 57 jaar in schijndel geen Schijndelse prins meer geweest. Tegelijkertijd was ik ook wel een beetje vereerd. Ik heb er een paar nachtjes over slapen en heb het er met ons kinder over gehad, voordat ik besloot om het te doen.

Al zal het wel een drukke tijd worden naast de dingen die ik al doe. Naast badminton kaart ik één keer in de week met vrienden. Bestuurlijk ben ik actief bij de ZLTO afdeling Schijndel. Met ons gezin en met een vriendengroep, de G7, gaan we elk jaar skie¨n, Jolanda speelt al zo’n 15 jaar saxofoon bij de Bellebloazers en verder gaat ze graag wandelen met vriendinnen.

Prins Willem d'n Twidde - Schorsbos.nl

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?