VUUL DE AL DE KRIEBELS..!?

dur de PreZident

Ongetwijfeld worden er in kamers en cafézaaltjes of gewoon op dun deel al druk gewerkt aan een aantal activiteiten die verband houden met het 55-jarig bestaan van ons Schorsbos. In de regio is Schorsbos een van de weinige gemeentes die al dit jubileumgetal 55 in de boeken der historie kan bijschrijven. De agenda van carnavalsactiviteiten liegt er niet om. Het moet en zal een enorm volksfeest moeten worden. Een aantal commissies heeft bepaalde activiteiten al op de rails staan. De PR-commissie heeft al weer aparte ideeën, het Kinderliekusfist staat in de startblokken, de Prinsenclub heeft een aantal activiteiten in petto: andere opzet zittingsavond, een grote receptie, feesten voor ouderen en jongeren, een speciaal boek dat gaat over de historie van carnaval Schorsbos en ga zo maar verder.

Maar...tot nu toe zien en lezen we weinig over het aanstaande jubileumjaar en dat terwijl het elf-elf met rasse schreden nadert. Denk aan je eigen PR. Maak gebruik van onze website, kranten en lokale omroep. Laat horen en zien dat je al de kriebels hebt!

Na elf-elf mag je gerust de gebreide das om je nek slaan. Nog zoveel keer de vuilnisbak buiten en het is zover. Allen succes met de voorbereidingen!

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?