TIEN ZANGTEAMS IN STRIJD 14DE KINDERLIEKUSFIST

Op zondag 17 januari 2010 zal in partycentrum De Lindeboom het 14de Kinderliekusfist worden gehouden. In dit jubileumjaar van Schorsbos zullen tien kinderteams het podium betreden en achter de microfoons en onder de schijnwerpers plaatsnemen om hun zangprestatie en voordracht aan een deskundige jury te laten horen en zien. De deelnemers komen van scholen en uit clubs. Voor elke categorie staat een eerste prijs te wachten. Ook krijgt elke deelnemer aan dit carnavaleske zangfestijn een herinneringsmedaille.

De deelnemende scholen en clubs zijn: de Heytjes, de Kantjes, Kwekkeveld, De Beemd en De Kring, Vossenberg, Regenboog, Geinstampers, Crazy Kids en Jong aon den Blok.

Inmiddels zijn de deelnemende teams druk aan het repeteren om iets bruisends op de planken neer te kunnen zetten en dat alles onder het motto: meedoen is het belangrijkste en als we dan ook nog winnen is dat mooi meegenomen. Ook de jeugd laat zien dat ze op een creatieve manier carnaval kunnen vieren. We wensen alle deelnemers, de docenten, leiders en begeleiders enorm veel succes. Alle liedjes zullen door de Hopkapel worden begeleid.

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?