TEENS TENT (JEUGDTENT) OPENT CARNAVAL MET FEEST DJ RUUD

Voorverkoop Teens Tent gestart

De commissie Jeugdtent heeft haar draaiboek helemaal doorlopen. De laatste afspraken met de creatieve commissie hebben we net achter de rug. We kunnen stellen dat de hele Teens Tent ingericht is voor onze jongeren van 12 tot 16 jaar! Complete lichtshows/ movingheads, graffitiversiering en een videowall voor you tube films complementeren de tent.

Jongeren kunnen zich via Bizzi aanmelden om de lichtbars te bedienen. Ze krijgen hiervoor zelfs een gratis cursus. Ook nieuwe veelbelovende DJ’s kunnen zich aanmelden om in de DJ battle hun kunnen te laten zien. Stuur een mailtje naar jeugdtentschijndel@gmail.com.

Feest DJ Ruud

Vrijdag 8 februari zal niemand anders dan Feest DJ Ruud, bekend van… "Gas op die lolly" de carnaval voor de jeugd openen. Waar DJ Ruud is laat hij een spoor na van polonaises, opblaasdieren, crowdsurfs, rubberen bootjes, sitdowns en feesthoedjes. Hij laat je mee zingen en springen op de hits van vandaag en introduceert je aan de helden van de toekomst. Kortom… FEEST

De komende weken worden de andere DJ’s en artiesten bekend gemaakt. Kijk ook op Facebook (Jeugdtent). In de voorverkoop kun je reeds een passe partout (voor 5 dagen feest) kopen voor € 17,50 (incl. 5 consumpties). Een dagkaart kost € 5,00 (incl. 1 consumptie).

De kaarten kun je halen bij Jan van Roessel (aan de Markt), Bizzi, Elde Carnavalsfeest op 24 januari of de carnavalskraam op 26 januari en 2 februari op de weekmarkt. Uiteraard kun je zo ook kopen tijdens Carnaval bij de Teens Tent (als ze er nog zijn, want vol is vol!!)

Teens Tent - Schorsbos.nl

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?