Teens Tent is een feit!!!!

Van vrijdag 8 februari tot en met dinsdag 12 februari zal het gaan knallen in de TenT achter de kerk aan de markt in Schijndel.

Dagelijks van 19.00 tot 00.30 zullen hier de vetste DJ’s, de leukste artiesten en top entertainment te vinden zijn. Op vrijdag een superartiest uit de top 40 samen met een echte feest DJ. Gewoon een hele avond knallen. Op zaterdag en zondag zullen bekende DJ’s uit Benidorm, Zell am Zee en de bekendere discotheken uit Brabant het podium vullen. Ook op maandag en dinsdag wil je niets anders dan naar onze eigen TenT.

Dagelijks is er een vette DJ Battle van 19.00 tot 20.30. Waarna vanaf 20.30 uur het dak eraf gaat.

De TenT 20 meter lang, 15 meter breed en 7 meter hoog, een extra ring op 3 meter en de DJ centraal op 1,5 hoogte. Rook- en alcohol vrij, uiteraard wel een vette hap, frisdrank en chips. Aparte chill-hoeken, stamtafels en aankleding. De place to be!

Entree € 5,00 (incl. 1 consumptie) per avond, of een passe partout van € 17,50 ( incl. 5 consumpties) voor de hele carnaval. Verkoop bij Bizzi, Jan van Roesel (markt) en het carnavalsfeest op het Elde College of gewoon bij de Teens Tent.

Hou onze facebookpagina, ons twitterkanaal en onze website in de gaten.Eeder bericht: Jeugdtent carnaval Schijndel

Carnaval 2013 wordt dit jaar spectaculair in Schijndel voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar! De bedoeling is dat er een grote tent bij de kerk komt te staan met daarin veel jongeren, een topsfeer, DJ’s, extra entertainment en nog veel meer! Met het invullen van deze enquête kunnen jullie ervoor zorgen dat het zo knallend wordt als jullie willen! Je kunt je mening hier uiten, zodat wij je mening kunnen meenemen bij het organiseren van deze toptent! Ook moet er nog een leuke, unieke naam bedacht worden en ook dat is aan jullie.

Degene die de vetste naam verzint, wordt daar ook zeker voor beloond!! Wij hebben je naam, email-adres en/of telefoonnummer nodig als je mee wilt doen met de wedstrijd. Wil je niet mee doen, hoef je deze niet in te vullen. Onderaan in de enquĂȘte bij vraag 15 en 16 kun je invullen wat je het liefst zou willen winnen als je de beste naam hebt verzonnen, en daaronder de door jou verzonnen naam. Degene die de beste naam heeft verzonnen krijgt hiervan bericht via de email, of via de telefoon als je je telefoonnummer wilt invullen.

Vul de enquête in via deze website.

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?