GEZELLIGE MUZIKANTEN GEZOCHT VOOR DE SCHOLENCARNAVAL

Ik wil dit jaar weer een beroep doen op alle Schorssebosser muzikanten met een goei hart. Op vrijdag 28 februari zijn er op alle basisscholen in Schorsbos weer allerlei carnavalsactiviteiten. Het zou natuurlijk weer heeeeeel gezellig zijn om dit met live muziek op te luisteren. Ik weet dat het moeilijk zal worden vorig jaar te overtreffen, het aantal muzikanten dat toen meedeed was weer overweldigend!!

Toch ga ik het weer proberen om zoveel mogelijk enthousiaste muzikanten bij elkaar te krijgen om de kinderen en onszelf kiepevel te bezorgen met leuke vlotte muziek.

Dus meld je bij mij aan, dan maken we er weer en leuke dag van. Mijn naam is Dianne van Kaathoven en mijn mailadres is dianskie@home.nl. Kun je niet op alle scholen meespelen, dan graag doorgeven bij welke je er wel kunt zijn. Dit is niet alleen belangrijk voor de bezetting, maar ook voor de bedankjes/lekkernijen die we bij sommige scholen krijgen.

De planning ziet er als volgt uit:

09.00-09.45 uur Vossenberg (geen optocht)
10.00-10.45 uur ’t Talent (geen optocht)
11.00-11.45 uur Heijcant optocht
12.00-12.30 uur Beemdschool (locatie City Theater) geen optocht
13.00-13.45 uur Regenboog (locatie Vink) geen optocht

Zoals jullie misschien wel hebben opgemerkt ,beginnen we op de Boschweg en gaan we via het centrum naar de Hoevebraak, is dat een mooie planning of niet? Ik hoop dat ik jullie hiervoor weer warm kan krijgen want het beloofd natuurlijk een geweldige happening te worden, ook voor al die lieve kinderen.

Bij voldoende bezetting en interesse mogen we deze vrijdagavond ook weer tijdens het Kolderiek Bloasfestijn van de Geinstampers optreden (net als vorig jaar).

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?