KISSENGOKISSSENGOKISSENGOKISSENGOKISSENGOKISSENGO

5½ Jaar geleden zaten een paar dames bij elkaar, die het over het leven en de overgang hadden; Wij gaan nog lang niet achter de geraniums zitten!! En als het dan toch moet dan liever achter de Sanseveria’s.

Anoniem werd er toen prompt vervolgens een tafeltje, bloempot (roze), aarde en op het laatst een Sanseveria bij een van de dames afgeleverd. Dit duurde voort tot de carnaval. Wat bleek toen: Overal verschenen plotseling dames met een halve Sanseveria button. En ze bleken ook nog een instrument te kunnen bespelen.

Wie de dames allemaal zijn, valt moeilijk te zeggen. Zoals dat onder de Dames hoort, kan het verschillen van dag tot dag. Zeker is dat ze allemaal van feesten houden! Daarom gaan we nu de HELFT van ons eerste Lustrum van 11 jaar vieren.

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan op onze “KISS EN GO” receptie tegenover de Hopbel. Zondag 2 maart om 15:30, na de optocht… en wij gaan je verrassen!!

DE SANSEVERIA’S

Sanseverias - Schorsbos.nl

Geschiedenis van de Sanseveria’s

Sanseverias - Schorsbos.nl Sanseverias - Schorsbos.nl

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?