Wè STAO D'R TOCH GEKLEURD OP WOR!

Schorsbossers en Schorsbosserinnekes, groot en klein, jong en oud, staon 'r als het aan het Promotieteam Schorsbos ligt met carnaval gekleurd op. En dan wordt bedoeld dat de kleuren van Schorsbos hun pèkske sieren. Laat gerust zien dè ge uit Schorsbos komt en dè ge daor gruts op bent.

De Commissie Promotie Schorsbos heeft weer een aantal attributen in de verkoop die het kostuum, huis, straat en zaal kunnen sieren.Natuurlijk moet straks iedereen een wollen carnavalsdas met de kleuren van Schorsbos om zijn of haar nekske hebben hangen. Maar wat dacht je van kleurige vlaggen in de straten en vlaglijnen en ballonnen in de huiskamer, lokaal of kroeg. Gezellig toch.

En dan nog praten over sierlijke boa's over de schouder en klumpkes, tulpkes en broches op de boerenkiel. Binnenkort staat er weer op twee zaterdag een kraam bij de HEMA waar men allerlei attributen kunt kopen. In boerenkiel overigens die ge ok in de kleuren van Schorsbos kunt aanschaffen.

Wat zeker iedereen op zijn of haar kieleke moet hebben is het carnavalsembleem 2012. Vorig jaar is men met dit embleem gestart: en met succes. Er zijn er maar 111 in de verkoop. Zurrug dè ge d'r bij bent.

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?