CARNAVALSKRAAM VERSIERT SCHORSBOSSERS

De Schorsbosser, groot en klein, maakt zich graag op een carnavaleske op, zodat eenieder kan zien dat het feest niet zomaar aan hem of haar voorbij gaat. De voorfeesten hebben de sfeer al getekend. De promotiecommissie Schorsbos wil graag een handje helpen om de Schorsbosser, maar ook zijn straat en zijn huis, uit te dossen met allerlei carnavaleske attributen.

Daarom staan leden van de commissie op zaterdag 15 februari en zaterdag 22 februari met een kraam op de Markt. De kraam toont een scala aan producten: wollen dassen in de kleuren van Schorsbos, vlaggen en vlaggenlinten, allerlei sieraden voor hand, pols en hoofd, brillen, klompjes en tulpjes, cd’s, sjaals, etc. etc.

Opdat de drager kan laten zien dat carnaval niet zo maar passeert. Uiteraard dit jaar ook weer een nieuw carnavalsembleem met daarop de carnavalsleus voor dit jaar. De kraam staat er op zaterdag 15 februari en zaterdag 22 februari van 10.00 tot 16.00 uur.

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?