SCHORSBOSSER, versiert oew carnavalesk

Carnaval is een historisch volksfeest dat zeker in Schorsbos door een heel groot aantal Schorsbossers en Schorsbosserinnekes, groot en klein, jong en oud, met volle teugen wordt gevierd. Bij een feest hoort een versiering om te laten zien dat men plezier wil beleven, maar ook om anderen te laten zien dat er iets bijzonders aan de hand is. Niet alleen zalen, gevels, cafés, restaurants, snackbars, huiskamers etalages en straten worden versierd. Een versiering van allerlei aard, zoals vlaggen, serpentines, vlaggenlijnen, banieren, maskers, slingers en kleurrijke platen, laat zien dat Schorsbos zin heeft voor een feestje. Wel een feestje van groot formaat. Carnaval kent immers vele kleine en grote evenementen waar een grote organisatie achter zit. Maar ook de Schorsbosser en Schorsbosserin laat zich graag versieren. Met allerlei versierselen kan men laten zien dat men deel uitmaakt van een Schorsbos dat barst van de carnavalsfeestelijkheden.

Al een aantal jaren brengt het Promotieteam Schorsbos een gevarieerd aanbod van carnavalsartikelen op de markt waarmee men allerlei zaken kan versieren, maar ook de Schorsbosser zelf. Zijn kiel of pakje wordt opgevrolijkt met allerlei producten die uiting geven aan het eigen carnaval.

Schorsbos Brilleke - Schorsbos.nl

Dassen, kielen, sjaals, boa’s, vlaggen, vlaggenlijnen, cd’s met carnavalsnummers, petjes, brillen, tulpjes, klompjes, ballonnen, armbandjes alle in de keuren van Schorsbos; je kunt zo gek niet bedenken maar bij de verkoopkraam van Promotieteam Schorsbos zijn carnavaleske hebbedingetjes te krijgen. Wat eenieder uiteraard zeker op kiel of pakje moet hebben zitten is het jaarlijks veranderde embleem dat op de kleding moet worden vastgemaakt. Een embleem met het motto van dat jaar er op. Dit jaar is gekozen voor "Schorsbos Eigen Wijs Vort".

Op de zaterdagen 15 en 22 februari 2014 staat de kraam met allerlei attributen op de markt voor tabakspeciaalzaak Jan van Roessel. Maak voort om er een te kopen, de oplage is beperkt!

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?