CD van het 55e Liekusfist & Kinderliekusfist

Tijdens de zittingsavonden is de CD gepresenteerd van het 55e (en dus jubilerende) Liekusfist met daarop dit keer alle 10 liedjes die uitgekomen zijn in de categorie originele liedjes en de winnaars van het Kinderliekusfist. De nummers op de CD zijn live opgenomen tijdens de repetities van het Liekusfist en het Kinderliekusfist in het City Theater. De opnames zijn gemaakt door Willy Leuvering en Edwin van Dinther; de eindmix is van Willy Leuvering met de deskundige hulp van Peter Spierings.

De CD begint met "Same Deile", het winnende liedje van de Dundraaiers. Het tweede nummer is het winnende liedje van de Kinderliekusfist: "Ho, hu" van de Beemdschool. Daarna passeren alle andere nummers nog eens de revue.

Natuurlijk mag dit unieke stukje Schorsbosser carnavalscultuur tijdens de komende carnaval in niemands CD-collectie ontbreken. Voor de prijs hoeft niemand het te laten. Twan Vissers Verf en Wand sponsort de totale productie van de CD en dat betekent dat de CD te koop is voor slechts € 2!!

De CD is te koop bij:

  • Twan Vissers Verf en Wand in de Molenstraat
  • De Bruna in de Hoofdstraat
  • Tabakspeciaalzaak Van Roessel in de Hoofdstraat
  • De zaterdagen bij de Schorsbosser marktkraam
Liekusfist CD - Schorsbos.nl

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?