LICHTENDE OBELISK OP MARKT IN CARNAVALESKE KLEUREN

We zijn net over de drempel van 2013 naar 2014 of in de diverse agenda’s staan de data waarop de vele carnavalsactiviteiten zijn gepland al geblokkeerd. De Commissie Promotion Carnaval Schorsbos heeft al weer enkele impulsen in petto om duidelijk te laten merken dat Schorsbos klaar is om ook in 2014 het volksfeest Carnaval onder de aandacht te brengen van de Schorsbossers en Schorsbosserinnekes. Schorsbos wil laten zien dat het Carnaval niet ongemerkt voorbij gaat. Integendeel. De denktank heeft ludieke zaken bedacht om het volksfeest te laten bruisen.

Midden op de Markt staat een verlichtende spriet die in de avonduren en nacht de Markt in gloed zet. Deze markante lichtbron moest echter worden aangekleed en dat uiteraard in de kleuren van Schorsbos. Helmy Voets van 101 % leuk werd benaderd en zij nam contact op met Silvia van Gerven die het idee als projectvorm onmiddellijk zag zitten. De lichtobelisk krijgt een wollen jas in de kleuren van Schorsbos.

Silvia, vrijwilligster van de maandagmiddaggroep in het Mgr. Bekkershuis wist een tien tot vijftien breisters te interesseren om deze reusachtige jas te breien. Wie nu het Bekkershuis betreedt, ziet links van de ingang een aantal dames druk doende met naald en wol om het product op tijd klaar te krijgen.

Op 12 februari zal de lichtobelisk worden aangekleed en de onthulling zal met veel carnavalesk tamtam op 15 februari om 14.30 uur plaatsvinden. Noteer ook deze datum in uw agenda of planmaster of op je mobieltje. In Schorsbos is elke keer wel wat! Het is maar dat je het weet!

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?