Verslag carnaval LEUT IN DE GEUT

Het familiecarnaval mag niet uit het Wijbosch verdwijnen. Omdat dit dreigde te gebeuren tijdens de carnavalsmaandag en dinsdag 2012, was dat de belangrijkste drijfveer van een groep enthousiaste vrijwilligers om zich hiervoor in te zetten. In een zeer korte voorbereidingsperiode is er een superleuk programma opgezet in dorpshuis De Geut in het Wijbosch.

De ruimtes waren mooi versierd met maskers, ballonnen en serpentines en het zag er heel feestelijk en gezellig uit. Een groot opvallend spandoek vooraan de lange inrit trok ook zeker de aandacht. En dat was te merken, want deze 2 dagen trok volop publiek, jong en oud. Zij werden getrakteerd op leuke optredens van de kinderen, Heino en de dansgarde. De muziekskes de Bellebloazers en ´t Overschotje gaven een spetterend optreden weg. Het springkussen, de verkeersspeeltuin en de hoelahoep- en danswedstrijd was zeer populair bij de kinderen. En natuurlijk ook de stoelendanskampioenschappen trokken de nodige aandacht, waarbij de vaders en moeders nog veel fanatieker waren dan de kinderen, wat zorgde voor hilarische momenten. Het waren 2 fantastische dagen…

De 1ste editie was dus super geslaagd en zal zeker in 2013 een vervolg krijgen.
Foto´s van deze 2 dagen zijn binnenkort te vinden op www.wijbosch.com.

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?