WIJ DOEN MEE MET DE KRANTENWISSELTROFEE

Op zaterdag 10 maart 2012 zal de 38ste editie van de manifestatie Krantenwisseltrofee Noord-Brabant in Hotel Nuland te Nuland plaatsvinden. Op die dag worden de trofee├źn voor de beste carnavalskrant, buukse en bloaike van Noord-Brabant uitgereikt.

Ook ons Schorsbosserbloaike heeft al menigmaal een groot succes geboekt. Overigens doet Schorsbos al vanaf het begin mee in dit evenement van carnavalsperiodieken.

De organisatoren van dit festival willen de schrijvers, tekenaars, fotografen, drukkers etc. in de schijnwerpers zetten voor hun vele en belangrijke werk voor onze volkscultuur. Bovendien leren de deelnemers van elkaars producten. Een speciale onderscheiding is er voor de beste tekenaar. Een publieks- en een vakjury beoordelen de periodieken.

Ook nu weer zal Schorsbos het Schorsbosserbloaike inzenden. De inschrijving is inmiddels geopend. Op woensdag 15 februari 2012 moeten de periodieken in Nuland worden ingeleverd.

Tijdens de officiële uitreiking van de trofee├źn is iedereen op het carnavalekse boekenbal van harte welkom. De deuren van Hotel Nuland gaan om 19.30 uur open en de toegang is gratis.

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?