Beste Schorsbosse Carnavalsvierders

Het is bijna zover ELF, ELF tweeduizend en ELF!!!!

Extra bijzonder is het dit jaar en daarom viert Schorsbos de start van het carnaval 2012 groots. Schorsbos wordt al weer jaren geel, groen wit gekleurd met de Carnaval een mooi initiatief van voormalig carnavalsclub Balkenbrei en nu omarmd door alle Schijndelse carnavallers tot zelfs ons Schorsbosse kabinet. Carnaval; het feest van de leut en de saamhorigheid, maar ook het feest van de kleur en gezelligheid.

Hout-doe, de duurzaam houten speelgoedwinkel zet zich in voor het behoud van de Meijerijse draagklomp. Nog niet zo lang geleden was het in Schijndel op straat een geklos van klompen, iedereen klepperde er lustig op los. Inmiddels is de draagklomp meer bedreigd dan menig diersoort in ons land. De afgelopen 20 jaar is het gebruik van klompen Schorsbosse klompen exprocentueel (das dure praat voor kei veul) afgenomen. Om deze reden heeft Hout-doe dit jaar een kei gave actie: het herintroduceren van de Meijerijse draagklomp voor een ouderwetse prijs. De klomp is geschilderd in de kleuren van ons dorp en kan naar wens met of zonder logo.

Deze klomp geeft een extra tint aan de Schorsebosse carnaval. Maar dat is nog niet alles!!! De duurzaam geproduceerde klomp is 100% isolerend en daardoor heerlijk warm. Ook al vallen er grote gaten in de optocht en sta je in de sneeuw of op een bevroren stoep; op klompen heb je geen kouwe voeten. En wat te denken van de veiligheid? Geen probleem met een kapot glas en geen blauwe tenen meer (bij jezelf) tijdens de polonaise of ander gedoe. Je baas en de arbeidsinspectie moeten er blij mee zijn, zeker weten. En na afloop staan de klompen mooi naast de voordeur of als plantenhanger aan de muur. Kortom…

En mocht je een onervaren klompenloper zijn dan doet een klein stukje foam op je wreef wonderen. De komende twee weken hebben wij in verband met de bijzondere datum 11-11-2011 voor carnavalsklubkes, muziekskes en noem maar op een bijzondere actie.

Tot en met 11-11-11 bieden wij de echte Schorsebosse carnavalsklomp aan voor slechts € 22,95 en tot maat 39 zelfs voor maar € 15,95.

Als je de klompen al met de 11e van de 11e wilt dragen bestel dan snel, want ze worden op bestelling handgeschilderd! De bestellingen worden op volgorde van binnenkomst afgewerkt. Bestellen kan via onze webwinkel, maar voor grotere aantallen kan dit ook via de mail of per telefoon. 06-22446621

Hout-doe

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?