IN SCHORBOS STAAN ZE ER GEKLEURD OP

Door de straten van Schorsbos (Schijndel) begint de carnavalswind voelbaar te worden en duiken hier en daar al de Schorsbosser kleuren op. Zeker met de carnaval wil men er gekleurd op staan en laten zien dat men uit Schorsbos komt. De prom-commissie van het Schorsbosserkabinet wil de carnavalist mee helpen zich op te tuigen.

Op de zaterdagen 4 en 11 februari heeft de commissie op de Markt nabij de HEMA een kraam met allerlei artikelen zoals grote en kleine wollen dassen, boa´s, grote en kleine vlaggen, kielen, puntsjaals, vlaggenlijnen, cd´s, klompen, pullen en allerlei hebbedingetjes zoals tulpjes, ingericht. Voor de tweede maal lanceert de commissie de unieke badge, nu de editie voor het jaar 2012.

Hiervan zijn er slechts 111 te koop. De kraam is bezet van 10.00 tot 16.00 uur. Op 11 februari komen ook de carnavalskapellen langs die op de markt en in de Hoofdstraat hun openbare generale repetitie hebben.

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?