OM DE TOREN GIN CARNAVALSDAS

dur de Promotiecommissie

De PR-commissie heeft actie ondernoemen om in het kader van 55 jaar Schorsbos de toren van onze Servaas op de mert te versieren met de das van Schorsbos. Een mooi idee, maar de weg er naar toe was er een met hobbels die uiteindelijk geleid hebben tot het helaas niet kunnen uitvoeren van het idee. Tijdens de restauratie hadden we voorgesteld om de groene schermen rondom de toren te kleuren in de kleuren van Schorsbos. Zo zou de toren kleurrijk zijn ingepakt en had iedereen kunnen zien dat er in Schorsbos iets bijzonders op komst was. Nu is voor de carnaval de restauratie al afgerond. Misschien dat er alsnog een mogelijkheid bestaat om de toren een das om te doen, maar de kansen zijn klein. Jammer.

Kerk, kroeg en carnaval zijn blijkbaar toch niet zo'n eenheid als in bepaalde teksten wordt beweerd. We gaan nu zoeken naar iets anders om op te vallen. We zijn toch trots op Schorsbos, ja toch!

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?