Ge ziet Dè Ge van Schorsbos bent!

De eerste carnavalsactiviteiten zijn nog maar net voorbij en de Schorsbossers maken zich al weer op voor het echte feest. Bij feestvieren hoort versiering. Dat geldt niet alleen voor straten, gevels, zalen en herbergen, maar ook de Schorsbossers zelf geven hun kledij extra kleur met allerlei frutseltjes.

Promotiecommissie

De promotiecommissie geeft zaterdag 19 en 26 februari een handreiking. Tussen 10.30 en 16.00 uur kan men aan de carnavalskraam, die staat opgesteld bij tabaksspeciaalzaak Jan van Roessel op de Markt, allerlei attributen kopen. Vlaggen, dassen, sjaals, serpentines, ballonnen, kleine tulpjes en klompjes etc. die de kiel en pakske kunnen opvrolijken.

Kijk ook op de pagina Spullekes in de goeie kleuren voor het assortiment

Collectorsitem

Dit jaar wordt voor het eerst een speciaal collectorsitem geïntroduceerd. Het is de bedoeling dat er elk jaar een ander embleem komt, zodat men jaren aaneen de emblemen kan sparen. Koop snel dit item want de oplage is beperkt. Het moet immers een uniek embleem blijven.

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?