Fruschoppen 2013

Vorig jaar heeft jullie clubje een uitnodiging gehad om op Dinsdagochtend met de karanval te komen Früschoppen in de kikvosch bij De Crazy Pinternationals. Omdat het toen een gezellige maar vooral smaakvolle ochtend was geworden met een behoorlijke opkomst, willen we dit graag nog eens overdoen.

Datum: Carnavalsdinsdag 12 februari a.s.
Tijdstip: vanaf 11.11 uur
Plaats: De Kikvorsch

Jullie worden ontvangen met een Apfelkorn. Na aankoop van een bord met bestek voor de prijs van slechts 66 dubbeltjes per persoon kun je onbeperkt gebruik maken van een lekkere brunch.

Deze bruch bestaat uit een lopend buffet met onder andere:

  • tomatensoep en groentesoep
  • Frankfurter worst met zuurkool
  • schnitzel/hamburger met friet
  • lekkere broodjes met ham, kaas en/of gezond

Dus als je iets tekort komt, ligt het aan jezelf.

Je hoeft echt niet met je volledige club te komen. Degene die wil uitslapen, of naar de Boerenbruiloft wil, doet dat lekker. De overige vroege vogels weten nu waar ze terecht kunnen, om weer aan te sterken, of even bij te kletsen. Deze ochtend zal muzikaal nog ondersteund worden door onze DJ Ameezing. Als je interesse hebt, geef dan even het aantal personen door per mail aan: info@cafedekikvorsch.nl.

Met de vriendelijke groeten,
Mede namens de Kikvorsch,
De Crazy Pinternationals

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?