Schorsbos: een gekleurd portret

Schorsbos viert feest. Al 55 jaar neemt dit volksfeest een aparte plaats in Schorsbos en onze cultuur in. Je moet ook kunnen zien dat we een jubileum te vieren hebben. Vele commissies en clubs zijn dan ook bezig allerlei festiviteiten te organiseren. Fantastisch toch! Maar laten we van ons Schorsbos één groot bont palet maken in de Schorsbosser kleuren! Maar ook de individuele Schorsbosser of Schorsbosserinneke, jong en oud, kan er gekleurd met de komende dagen opstaan. Hoe? Daar zorgt de speciale PR-commissie voor. Althans zij biedt mogelijkheden.

Op zaterdag 16 januari en zaterdag 30 januari bemannen commissieleden van 10.30 tot 16.00 uur een verkoopkraam die tussen de HEMA en tabaksspeciaalzaak Jan van Roessel. Talrijke attributen liggen en hangen hier uitgestald. Voor een schappelijk prijsje kan men diverse attributen kopen: banners, vlaggen grote en kleine gebreide wollen dassen, zijden puntsjaals, serpentines, ballonnen, boa’s, bierviltjes, klompen en andere carnavaleske hebbedingetjes. Alles uiteraard in de kleuren van Schorbos. Zorg dat je met carnaval er gekleurd op staat!

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?