Duimen & paperclips

Cafe/zaal De Kafmolen gaat zich deze kerst inzetten voor een goed doel, een Schijndels goed doel. Van 21 december tot en met 23 december gaan wij 60 uur non stop open. In deze 60 uur vinden meer dan 20 verschillende activiteiten plaats om geld en goederen in te zamelen voor de Schijndelse voedselbank.

We hebben een Schijndels goed doel, een unieke actie, welke wordt gesteund door Schijndelse winkeliers en schijndelse bevolking, en alles wat met Schijndel te maken heeft willen wij er bij betrekken. Dus ook het Schijndelse carnaval. Want wat is Schijndel zonder carnaval?

Een van de activiteiten is een carnavalsmiddag. Op zaterdag 22 december vanaf 12:00 tot 18:00 is er de mogelijkheid om voor de laatste keer in 2012 carnaval te vieren. Maar er is meer…!

Oké duim

Zo introduceren wij, de "oké-duim". Elke carnavalsclub mag 1 persoon uit de club of de omgeving van de club aandragen die deze duim verdient. Iemand die een heel zwaar jaar achter de rug heeft, of juist iemand die zich voor 200% heeft ingezet voor de club maar altijd onopvallend is geweest. Gewoonweg iemand die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Deze persoon zal op 22 december tijdens de Kafmolen Marathon carnavalsmiddag in het zonnetje gezet worden! Voor het aandragen van een persoon voor de Oke-duim kunnen jullie mailen met: andrej@dekafmolen.nl. Vermeld hierbij de naam van de persoon, een verhaal warom deze persoon het verdient en de naam van de club.

Van paperclip tot voedselpakket actie

Maar we hebben meer voor jullie, de van paperclip tot voedselpakket actie! Per club krijgen jullie 1 paperclip, en het is aan jullie om deze paperclip te ruilen tot een zo groot mogelijk voedselpakket. Voor de club met het grootste en leukste voedselpakket ligt er op 22 december tijdens de carnavalsmiddag een leuke prijs klaar!! Om mee te doen met de paperclip actie kunnen jullie ook mailen met andrej@dekafmolen.nl En dan zorgen wij dat de paperclip zo snel mogelijk jullie kant op komt.

Verder nodigen wij jullie allen van harte uit om deze bijzondere carnavals middag bij te wonen en de Schijndelse voedselbank te steunen!

Met vriendelijke groet,
Andrej Mioc & Marc Donkers
Organisatie Kafmolen Marathon

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?