DROGE HORECA draagt Schorsbos ook ’n warm hart toe

Zoals jullie misschien al weten is Horeca Schijndel verdeeld in twee verschillende afdelingen namelijk de zogenaamde droge en natte horeca. De natte horeca sponsort Schorsbos ieder jaar met een behoorlijk geldbedrag. Dit zijn over het algemeen de horecagelegenheden die meedoen met de Schorsbos munt.

Nu is de zet aan de droge horeca om ons ook te ondersteunen zodat het Schorsbos carnaval kan blijven bestaan met het ondersteunen van alle activiteiten. Onder de droge horeca verstaan we de eetgelegenheden, zoals bijvoorbeeld de Komeet en Jansen & Jansen. Gezamenlijk hebben we overleg gehad en we zijn van plan om het volgende uit te gaan zetten.

De ondernemer binnen de droge horeca sponsort € 100,- aan Schorsbos. Hiervoor kan hij deelnemen aan het kortingsboekje dat in ontwikkeling is. Een boekje waarin komt te staan wat voor korting je bij een ondernemer kunt krijgen op een bepaalde datum. Dit kan voor, tijdens en na carnaval zijn, al naar geland de ondernemer dat wil.

Wanneer dit boekje tot stand is gekomen bieden wij het jullie aan en jullie kunnen er je voordeel mee doen. Dus voordat jullie je programma samenstellen, kijk dan eerst ook eens wie er allemaal mee doen. We zullen dit nog over de diverse media gaan communiceren.

Alaaf
Harrie van Herpen
Minister promotionele zaken

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?