DJ’s ZIJN BEKEND VOOR DE TEENSTENT

De organisatie heeft de DJ’s bekend gemaakt, die hun opwachting gaan maken in de Teenstent. Bekende namen, die garant staan voor een feestje. Party DJ Willem, bekend van de Skihut uit Rotterdam. Samen met het feestteam en Feest DJ Bas is er weer een knaller van een feestplaat gemaakt.

Uit Schijndel hebben we onze eigen DJ Thomas Koolen. Wat te denken van DJ John Macraven. En DJ Michiel, bekend van de Epic uit Tilburg. Zelfs DJ’s die tijdens de wintersportmaanden in het buitenland menig apres skifeestje bouwen zijn er bij, zoals DJ Wesley, bekend in Val Thorens bij Le Monde.

Kaartverkoop in volle gang!

Wil je er ook bij zijn dan zijn er nog kaarten te koop. Een passe partout voor € 17,50 en dagelijks een consumptie of gewoon een dagkaart van € 5,00 met consumptie geven toegang tot de Teenstent. Kaarten zijn te koop bij Jan van Roessel (aan de markt) en Bizzi.

In de tent is er gratis wifi en zal cafetaria Kerkzicht zorgen voor de frites en de snacks. Openingstijden met carnaval: dagelijks van 18.30-23.30 uur (muziek stopt om 23.00). Op zondag vanaf 15.00 uur.

Kijk ook op de website. TeensTent - Schorsbos.nl

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?