Het kan verkeren in het Schorsbos

In 2009 liepen de gemoederen hoog op tussen de Mauwperen en de Gineinders. De hele geschiedenis staat hieronder geplubiceerd in het online archief van het Schorsbosser collectief geheugen.

De Mauwperen dagen de Gineinders

Namens het advocatenkantoor van de Mauwperen is de vraag gekomen de volgende schikking te publiceren, naar aanleiding van het omdopen van de residentie van de Gineinders tot Mauwenhof. Daarbij is door het advocatenkantoor gevraagd namen en logo's onherkenbaar te maken, in acht nemend de aard en het formaat van hun tegenpartij en ter voorkoming van verdere gevolgen voor de persoonlijk betrokkenen.

Hier de link naar de publicatie of download hier de pdf.

Meester Wodkawitch namens de Gineinders

Een ingezonden stuk namens de advocaat van de Gineinders, Meester B. Wodkawitch. Bekijk het hier of download het hier en laten we met zijn allen hopen op een vreedzame oplossing voor dit geschil.

Steun voor de Gineinders

Een mail uit Australiƫ. Het nieuws over de verwikkelingen van de Mauwperen en de Gineinders is snel rondgegaan. En het lijkt er ook op dat de brand in het Mauwperennest zich als een lopend vuurtje verspreid heeft. En na de pogingen van de Gineinders die brand te stoppen, komen nu ook de steunbetuigingen om het geschil met de Mauwperen te blussen. Laten we hopen dat dit het niet nog verder aanwakkert... Bekijk of download hier de steunbetuiging en bekijk hier het bijbehorende certificaat.

Spijtbetuiging

De rijdende rechter kan weer omdraaien. Het nieuws ging rond dat hij al onderweg was om op dinsdag een bindend oordeel uit te spreken naar de partijen die publiekelijk hun onvrede uitten. Maar de gemoedelijke aard van carnaval heeft zijn uitwerking gehad. Bekijk hier de spijtbetuiging of download hem hier. Vraag blijft alleen wat er dan op dinsdag om 16.00 uur gaat gebeuren in de Mauwenhof...

Reageren op de site? Wil je dingen aanleveren voor de site? Mail naar pr@schorsbos.nl Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?